Muzieklokaal

De ruimtes in Den Bolder lenen zich prima voor verschillende evenementen. Uw bedrijfspresentatie, vergadering, workshop, training, expositie of wellicht een combinatie daarvan faciliteren wij graag in Den Bolder. 

Natuurlijk verzorgen wij daarbij ook graag uw cateringwensen; koffie, thee en andere drankjes, hapjes, lunches of een uitgebreid buffet of diner, in overleg met u komen wij tot een passende invulling van uw evenement, altijd verzorgd door onze vrijwilligers, waarbij wij ook graag samenwerken met lokale ondernemers uit Waspik. Op gebied van audio en visuele middelen is er al veel in huis in Den Bolder en samen met onze professionele partner Fabulous kunnen we bijna iedere technische wens mogelijk maken op het gebied van beeld, licht en geluid.

Onze dienstverlenende beheerders en enthousiaste vrijwilligers staan graag voor u klaar! Afhankelijk van de insteek van uw evenement en uw organisatie hanteren wij aantrekkelijke commerciĆ«le of culturele tarieven. Onze beheerders vertellen u er graag meer over. Bel gerust voor een afspraak: 0416- 31 13 46 of mail: .

11e5080f9d2a4242dfe6a87e9d2a9b66_w475_h310_cp Muzieklokaal - Den Bolder