Vrijwilligers

Alle activiteiten in Den Bolder worden bijna volledig ondersteund door vele enthousiaste vrijwilligers. Alle werkgroepen, maar ook de horeca-ploeg, de stoelenploeg en het bestuur draaien volledig op de vrijwillige inzet van vele fantastische mensen. Daar is Den Bolder enorm blij mee en heel erg trots op! In totaal zijn zo'n 200 mensen actief voor Den Bolder. 

Vrijwilligersreglement

Natuurlijk gelden er ook voor onze vrijwilligers regels en hanteren wij een aannamebeleid middels een gezamelijk ondertekende Modelgedragscode:

Vrijwilligersreglement

Modelgedragscode 

Verzekeringen

Gemeente Waalwijk zorgt voor een gratis vrijwilligersverzekering voor alle vrijwilligers van (sport)verenigingen in Waalwijk. Meer informatie over deze verzekering vindt u hieronder in de vrijwilligerspolissen:

Algemene voorwaarden vrijwilligerspolis

Brochure Vrijwilligerspolis 2021

Vertrouwenscontactpersonen

Wanneer onze vrijwilligers slachtoffer zijn geworden of beschuldigd zijn van ongewenst gedrag, kunnen zij terecht bij onze vertrouwenscontactpersonen. 

Dick van Onzenoort 06-411 501 95  en 

Anneloes van de Mosselaar 06-431 231 24 

Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Beheerders en alle vrijwilligers van Den Bolder dienen een verklaring omtrent gedrag te overleggen. De VOG wordt door Den Bolder aangevraagd en is gratis.