Kaartverkoop

Hoe bestelt u kaarten voor de voorstellingen?

U kunt kaarten voor de voorstellingen bestellen op de volgende manier:

- Online via de website www.denbolder.nl en klik dan op de gewenste activiteit.

- Aan de balie in Den Bolder. 

Online via de website bestellen:

Het uitkiezen, betalen en ontvangen van de kaarten is nog nooit zo makkelijk geweest! U bestelt uw kaarten op het moment dat het ú uitkomt via www.denbolder.nl, kies in het menu voor Kaartverkoop. Uitprinten is niet eens meer nodig. U kunt de toegestuurde QR code via uw mobiele telefoon laten scannen bij binnenkomst in Den Bolder. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen uw kaarten thuis uit te printen. Online kaarten kunt u betalen met iDeal, Bancontact, Sofort, PayPal en CreditCard.

Kaarten kopen aan de balie: is momenteel niet mogelijk

U kunt kaarten kopen bij Den Bolder van maandag t/m vrijdag aan de balie tot 17.30 uur, op woensdag tot 20.00 uur en twee uur vóór aanvang van elke voorstelling. Ook hier zullen uw kaarten per mail naar u gestuurd worden, zodat u ervoor kunt kiezen om de QR code via uw mobiele telefoon te laten scannen, of de kaarten thuis uitprint. Wij kunnen uw kaarten ook aan de balie meteen voor u uitprinten. Aan de balie kunt u contant betalen, maar ook pinnen met Maestro en VPay.

Verhinderd?

Indien u verhinderd bent op de avond van een voorstelling kunt u, tot uiterlijk 2 dagen vóór de betreffende voorstelling, uw kaart(en) retourneren. Wij brengen daarvoor een bedrag van € 2,50 in rekening per kaart. Het resterende bedrag ontvangt u terug.

Reserveren van kaarten is niet meer mogelijk.

Geen prijsverschil tussen bestellen of aan de balie kopen:

Kaarten bestellen via de website of kopen aan de balie is gelijk in prijs. Het is alleen voor u en voor ons prettiger om ze via ons ticketsysteem te kopen.

 rolstoel