Kaartverkoop

Kaartverkoop en voorwaarden

Online bestellen via de website:

Het uitkiezen, betalen en ontvangen van de kaarten is nog nooit zo makkelijk geweest! U bestelt uw kaarten op het moment dat het ú uitkomt via www.denbolder.nl, kies in het menu voor Kaartverkoop, of klik op het rode blokje 'bestel tickets' bij de activiteit. U komt ook op onze ticketshop, via de het scannen van de QR code op de poster.  Open de camera op uw iPhone of de app QR code scanner op uw Android telefoon. Uitprinten van de kaarten is niet eens meer nodig. Na de betaling van uw kaarten ontvangt u een mail ter bevestiging, met daarin een QR code. U kunt de toegestuurde QR code via uw mobiele telefoon laten scannen bij binnenkomst in Den Bolder. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen uw kaarten uit te printen. Online kaarten kunt u betalen met iDeal, Bancontact en Sofort.

Kaarten kopen aan de balie en reserveren van kaarten is helaas niet meer mogelijk

Verhinderd?

Indien u verhinderd bent op de avond van een voorstelling kunt u, tot uiterlijk 7 dagen vóór de betreffende voorstelling, uw kaart(en) retourneren. Wij brengen daarvoor een bedrag van € 2,50 in rekening per kaart. Het resterende bedrag wordt naar u overgemaakt. Neemt u hierover contact op per mail via . Wij vragen u uw kaarten naar ons te mailen, voorzien van uw bankrekeningnummer en het ticketnummer. Uw kaarten worden dan door ons ongeldig gemaakt en door Eventix terug betaald. Bij vragen over de terugbetaling kunt u contact opnemen via mail met Eventix: . Kijk uw bankrekening goed na of het gestorte geld binnen is.

 

Verplaatsen of annulering voorstelling

Wanneer een voorstelling onverhoopt geannuleerd of verplaatst wordt, ontvangt u hierover persoonlijk bericht. De reservering zal ongedaan gemaakt worden en u ontvangt het volledige bedrag retour op uw bankrekening. 

Rolstoelvriendelijk

Onze locatie is rolstoelvriendelijk. Wanneer u een voorstelling wilt bijwonen in een rolstoel, dan horen wij dat graag uiterlijk één dag voor de voorsteling. We maken dan plaats voor uw rolstoel in de zaal en reserveren ook een plaats voor uw eventuele begeleider.

 rolstoel