Mannen van Naam 'De Duivelsbrug'

Mannen van Naam 'De Duivelsbrug' op zaterdag 14 november

LET OP: Deze voorstelling is vanwege Corona al enkele keren verplaatst; veel bezoekers hadden al kaarten gekocht. Daarom wordt er momenteel geïnventariseerd. U kunt wel alvast mailen naar info@denbolder wanneer u geïnteresseerd bent in dit optreden van de Mannen van Naam, en hoeveel kaarten u eventueel zou willen, vermeld hierbij ook uw telefoonnummer.

Dit is dus géén reservering! Later krijgt u dan een mail van ons of er nog kaarten beschikbaar zijn.

De Mannen van Naam brachten al vier succesvolle theaterprogramma’s op de planken en toerden onder meer met Sylvia Houtzager, bekend van Flairck. Met hun sympathieke presentatie creëren de mannen een huiskamersfeer waarin ze moeiteloos schakelen tussen hilarische grappen en kleine persoonlijke liedjes. Maar net zo gemakkelijk zetten ze een opzwepende Keltische folkdeun in. Daarvoor brengen de mannen een keur aan instrumenten mee, waaronder een heleboel snaarinstrumenten, fluiten, een accordeon en een doedelzak.

Tussen de nummers door vertelt zanger/verteller Ton Smulders het verhaal van De Duivelsbrug, muzikaal ondersteund door zijn kompanen Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven. Een spannende oude sage die nog steeds actueel blijkt te zijn. Die als spiegel dient: was alles wel zo anders vroeger? Gaat het nu beter of juist slechter met ons? En hoe staat het met ons morele kompas? Zal dat ons wel veilig over de Duivelsbrug leiden?

Lars Gommers: Geboren Waspikker, afgestudeerd als drummer aan het conservatorium, speelt als sessiemuzikant en in diverse bands. Roy Koopmans, sinds kort Waspikker: pianist/gitarist, speelde in Ambacht en is muzikaal leider van de River Zydeco band uit Raamsdonk. Lars en Roy zijn muziekvrienden en samen zijn ze verantwoordelijk voor het muzikale pareltje “Ice Colt Man” op Youtube te vinden.

theater mannen van naam roy koopmans  theater mannen van naam lars gommers