Korendag: Arabesk, groot Dwergonisch Mannenkoor en XingNu

Korendag: Arabesk, groot Dwergonisch Mannenkoor en XingNu

Koor Arabesk uit Waspik organiseert een korenmiddag waaraan drie koren deelnemen die ieder een geheel eigen geluid en repertoire brengen. Deze koren zijn alle verbonden met Ton van Baest. Koor Arabesk en het Groot Dwergonisch Mannenkoor staan onder zijn leiding en in Kleinkoor XingNu zingt hij zelf mee.

Koor Arabesk bestaat uit 26 leden en heeft in haar 27-jarig bestaan op vele manieren van zich laten horen. Van grote concerten tot kleinschalige optredens. Ze zingen populair repertoire in meerstemmige arrangementen en in verschillende talen.

Het Groot Dwergonisch Mannenkoor uit Drunen zingt met zijn 60 mannenstemmen de parels uit de Nederlandse muziekwereld, van Ramses Shaffy tot Django Wagner en van Andre Hazes tot Boudewijn de groot. Stuk voor stuk juweeltjes, waar het publiek vaak massaal spontaan gaat meezingen.

Kleinkoor XingNu uit Tilburg, bestaande uit 11 zangeressen en zangers, staat onder leiding van Evert van Merode en brengt zeer gevarieerde muziek ten gehore, van klassiek tot populair in een klassiek jasje, zowel a capella als met pianobegeleiding, verstild en ingetogen tot jubelend en bruisend.​

Koor Arabesk heet u van harte welkom en staat garant voor een middag vol mooie koorklanken en gezelligheid.

Klik hier voor de voorwaarden omtrent de kaartverkoop.

poster_korenmiddag Korendag: Arabesk, groot Dwergonisch Mannenkoor en XingNu - Den Bolder