Kerstconcert m.m.v. Capella St. Ceacilia, Master’s Voice, VocalMint, combo Gerri’s Angels en Mark van de Veerdonk

Kerstconcert m.m.v. Capella St. Ceacilia, Master’s Voice, VocalMint, combo Gerri’s Angels en Mark van de Veerdonk op zondag 22 december

Op zondagmiddag 22 december wordt een sfeervol kerstconcert gegeven in de grote zaal van Den Bolder. In het kader van het jubileumjaar van Boldertheater zal de Rabozaal in een sfeervolle kerstambiance worden omgetoverd. Omdat het doel van de organisatie is dit jubileumjaar vooral muziek van eigen bodem in de schijnwerper te zetten, zal dit concert vrijwel in zijn geheel verzorgd worden door plaatselijke musici.

Allereerst treedt deze middag het kerkkoor van de Bartholomeuskerk “Capella St. Caecilia” op. Het koor brengt onder leiding van dirigent Wil van Leijsen en met begeleiding van pianist Frans van den Hoven mooie lichtvoetige kerstliederen ten gehore.

theater st caecilia

Naast genoemd door een optreden van een uniek quintet: uniek omdat de vijf leden van deze groep allen broers en zussen zijn van elkaar. Ans, José, Kees, Jan en Sjef de Hond zingen, onder de naam van “Master’s Voice” tijdens dit kerstconcert een aantal prachtige liederen. Muzikaal leider van dit quintet is broer Sjef. Om het familiegezelschap te completeren: de begeleiding van Master’s Voice wordt verzorgd door Stef en Rens de Hond, twee zonen van Sjef. Een waar familieoptreden!!!

theater st caecilia masters voice

Medewerking zal ook worden verleend door Gerri’s Angels, een groepje muzikanten dat zich voor speciale gelegenheden tijdelijk afsplitst van de Waspikse harmonie.

theater st caecilia gerris angels

Vocal group VocalMint, sinds 2017 in de huidige samenstelling, zal ook een optreden geven. De leden zijn afkomstig uit midden- en oost Brabant, met lichte nadruk op Waspik.

kerstconcert vocalmint

Tot slot wordt tijdens dit bijzondere kerstconcert een heus kerstverhaal verteld door de bekende cabaretier Mark van de Veerdonk. Een concert om naar uit te kijken en dat u zeker niet mag missen!

theater st caecilia mark van de veerdonk