Christel de Laat ‘Zijn daar vragen over?’ m.m.v. Carien van Dongen beeldende kunst

Christel de Laat ‘Zijn daar vragen over?’ m.m.v. Carien van Dongen beeldende kunst op vrijdag 11 september

Dit evenement is verplaatst. Daardoor kan het zijn dat er op een later moment weer kaarten beschikbaar komen. Na 13 april hebben wij hier meer informatie over. Houd daarom de website goed in de gaten!

Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden? neem dan contact met ons op via .

Afgelopen twee theaterseizoenen heeft Christel de Laat de lachspieren van haar bezoekers zodanig goed opgewarmd dat een vervolg niet uit kon blijven. De titel van haar nieuwe show ‘Zijn daar nog vragen over?’ geeft aan dat zij de interactie met haar publiek niet uit de weg gaat. Heeft u geen vragen? Geen probleem. Christel heeft er des te meer. Waarom kussen we elkaar bij een ontmoeting drie keer? Waarom is koffie en thee bestellen tegenwoordig zo’n gedoe? Waarom moeten we zoveel keuzes maken? Geen wereldproblemen, maar alledaagse zaken die vragen bij Christel opwerpen. U gaat ongedwongen een avondje ontspannen lachen over alledaagse dingen. Zijn daar soms nog vragen over?

Carien van Dongen, keramiste

‘Ik maak portretten - beelden van de mens, van een persoon, een karakter. De wereld is voor mij vaak niet groter dan de neus die ik boetseer. Onder mijn handen verschijnt zo een nieuw portret van iemand die er al was. Een momentopname van een mens.’ Het werk van Carien van Dongen weerspiegelt de veelzijdigheid van de mensen om ons heen èn de karakters die in onszelf huizen. Het zijn beelden van mensen die we herkennen zonder ze daadwerkelijk ontmoet te hebben. Carien toont de mens in al zijn verschijningsvormen. Met een grote zeggingskracht laten de verschillende karakters zich zien. Misschien wel des te meer omdat de portretten ‘vaste wetten’ in het midden laten en zich niet duidelijk uitspreken over gender, etniciteit en leeftijd. Puur karakter. Kenmerkend in keramiek.

theater christel de laat carien van dongen min