Boldertheater: Sam en Merijn Knoop, Proost op het leven

Boldertheater: Sam en Merijn Knoop, Proost op het leven

Sam en Merijn Knoop Keren Terug Met Nieuwe Theatershow: 'Proost op het Leven'

Na het overweldigende succes van hun vorige theatershows bij Den Bolder, zijn Sam en Merijn Knoop dit jaar terug met een gloednieuwe productie: 'Proost op het Leven'. Het dynamische duo wordt wederom vergezeld door het muzikale multi-talent Roy Koopmans, die garant staat voor een betoverende muzikale begeleiding. Na ‘Allo Allo’ zijn deze mannen op 20 april 2024 terug bij Den Bolder.

In 'Proost op het Leven' beloven Sam en Merijn het publiek mee te nemen op een bijzondere reis. De voorstelling transformeert de theaterzaal tot de grootste huiskamer van Brabant, waarbij het publiek kan genieten van hartverwarmende verhalen en prachtige muziek. De unieke mix van entertainment, humor, warmte en persoonlijke interactie maakt ook deze show onvergetelijk.

De feestvreugde stopt overigens niet na de laatste noot. Na de voorstelling is iedereen uitgenodigd voor de welbekende after-party in de Foyer. Een gelegenheid om samen met Sam, Merijn en Roy de avond in stijl af te sluiten en nog even na te praten (en te zingen).

De naam van de voorstelling, 'Proost op het Leven', is afgeleid van het nummer waarmee Sam en Merijn Brabant vertegenwoordigden op het Regio Songfestival. Met dit nummer veroverden zij de 1e prijs van de vakjury en de 2e prijs van alle omroepen.

Kom jij met deze muzikale levensgenieters “Proosten” op het leven?

Klik hier voor de voorwaarden omtrent de kaartverkoop.

proost_op_het_leven_-_den_bolder_-_sam_knoop_poster_a3_poster_a3_002 Boldertheater: Sam en Merijn Knoop, Proost op het leven - Den Bolder