Boldertheater: 'In Verbinding' Annet Dellegno en Koor Arabesk

Boldertheater: 'In Verbinding' Annet Dellegno en Koor Arabesk

Nieuwsgierig naar een bijzondere muzikale ervaring? Kom dan naar ‘In verbinding’, een uitdagende mix van klassiek, cross-over en pop. Annet Dellegno en Arabesk verkennen op creatieve wijze elkaars muzikale terrein, zowel op afstand als van dichtbij. Een artistieke smeltkroes kan uiteraard niet uitblijven. Laat u meenemen in deze wereld van melodie, ritme en emotie, laat u meenemen ‘In verbinding’.

Annet Dellegno:

Annet Dellegno heeft het talent om schijnbaar moeiteloos uiteenlopende genres als klassiek, musical en pop te vertolken. Daarin bekleedt zij een tamelijk unieke positie op podia in binnen- en buitenland. Wanneer een songtekst of melodie dat vereist is ze niet bang om zich kwetsbaar op te stellen; ze zingt met hart en ziel. Daardoor ontstaat er al snel een warme sfeer en onderlinge verbinding. 

Koor Arabesk:

Het gemengd koor Arabesk met hun dirigent Ton van Baest zijn een begrip in Waspik. Al 28 jaar verzorgt het koor prachtige optredens en concerten, meerstemmig gezongen en met veel aandacht voor sfeer, kleding en decor. Deze voorstelling wordt begeleid door pianist Maarten van den Hoven.. Hun thuisbasis is Den Bolder, waar zij iedere maandagavond repeteren.

foto_2023_klein Boldertheater: 'In Verbinding' Annet Dellegno en Koor Arabesk - Den Bolder

Klik hier voor de voorwaarden omtrent de kaartverkoop.

annet_en_koor Boldertheater: 'In Verbinding' Annet Dellegno en Koor Arabesk - Den Bolder