BolderLive: Temporary Madness; a tribute to Golden Earring

BolderLive: Temporary Madness; a tribute to Golden Earring

Als Golden Earring tribute band heeft Temporary Madness een enorme database met hits om uit te kiezen. The Golden Earring schreef geschiedenis, als beste Nederlandse Rockband aller tijden met een verbazingwekkende lijst aan hits en internationale successen.

Als eerbetoon aan deze geweldige band brengt Temporary Madness je niet alleen de hits die iedereen kent, zoals Radar Love, Twilight Zone en When The Lady Smiles, maar ook de diamanten en evergreens uit het verleden. De echte Golden Earring-fans zullen het geweldig vinden om Temporary Madness's versie van Vanilla Queen, Madlove's coming, She Flies On Strange Wings, Love is a Rodeo, Against the Grain en vele anderen te horen.

Gedurende deze avond neemt Temporary Madness je mee op een rockin' trip door de tijd. Vol inspiratie, energie en met een zeer giftige hoeveelheid enthousiasme laat Temporary Madness je zien dat ze hun naam meer dan waardig zijn.

Temporary Madness wordt gevormd door 4 zeer ervaren muzikanten. De leadgitarist en de basgitarist zijn beiden oud-leden van de band "Cool Zero". Deze band toerde met Golden Earring als voorprogramma in de jaren 2006 en 2007. Optreden op verschillende majestueuze podia zoals "The Heineken Music Hall" en vele anderen. De drummer heeft zijn kunsten geleerd van grootmeester Cesar Zuiderwijk zelf. Temporary Madness werd aangevuld met een leadzanger die meer dan 25 jaar ervaring heeft op zijn stembanden en die ook zijn sporen heeft verdiend in de Nederlandse Rock-scene.

Samen vormen deze 4 muzikanten de band Temporary Madness. Een band die de Rock Gods of the Lowlands: Barry, George, Rinus en Cesar eert en die je zal verrassen met een verbazingwekkend eerbetoon aan The Golden Earring!

We hopen jullie te zien tijdens deze geweldige avond bij BolderLive!

Zaterdag 6 april, kaarten in de voorverkoop € 15,00, aan de deur € 17,50 zaal open 20.15 uur, aanvang 21.00 uur + Support Act

Klik hier voor de voorwaarden omtrent de kaartverkoop.

golden_earing_-_print_poster_a3_verkleind BolderLive: Temporary Madness; a tribute to Golden Earring  - Den Bolder