Ernest Beuving met 'Skoren!' 

Ernest Beuving met 'Skoren!'  op zaterdag 12 september

Ernest Beuving met 'Skoren!'  Samen met gitarist Erik Raayman. Ernest Beuving leert je in ‘Skoren!’ hoe je jezelf als scorende winnaar kunt leren zien, ook als de werkelijkheid niet meewerkt. Zo is hij na zijn zevende rijexamen in één keer geslaagd.

 “En brengt een hoefijzer ook geluk als je er één op je kop krijgt? Jazeker! Dan heb je geluk dat het paard er niet meer aan vast zat.

Met dit soort bevrijdende redenaties verlaat iedereen de zaal als een succesvolle levenskunstenaar. Alleen de carrièrecoaches moeten oppassen: "Want als die echt zo goed zijn in hun vak, waarom zijn ze zelf dan niet verder gekomen?"

'Skoren!' is het tweede cabareteske muziektheaterprogramma van Ernest Beuving samen met zijn gitarist Erik Raayman. In ‘Skoren!’brengt Beuving veel humor, imitaties, persiflages, en veel mooie liedjes.

Recensies over Ernest Beuving:

  • "Zeer getalenteerde komiek met de onderkoelde vrolijkheid van Tommy Cooper en een voortreffelijke imitator en gangmaker. Al zijn liedjes van zijn cd ‘Ode’ zijn even sterk"  (Friesch Dagblad)
  • "Niemand is bestand tegen hem, een mond als een mitrailleur en altijd een voltreffer op het juiste moment. Zijn rake imitaties vallen in de smaak evenals zijn melancholische liedjes." (De Telegraaf
  • "Ernest zingt als de beste, imiteert en persifleert als geen ander, zijn conferences zijn hilarisch en uitbundig en hij waagt zich ook aan fysiek cabaret. Zijn liedjes zijn tekstueel en muzikaal pareltjes" (Weekblad Waalwijk) 

Ernest Beuving is inmiddels een goede bekende in ons theater. Hij speelde vorig seizoen in Den Bolder de voorstelling “So Long Cohen” en in maart 2014 presenteerde hij de theatervoorstelling “Klap van de Korenmolen”, wat een samenwerking was tussen zijn band en zangkoor Arabesk uit Waspik.