Nieuwe BSO van Mikz in Den Bolder

Sinds 1 november 2022 is Mikz Kinderopvang een BSO gestart bij Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder

In de herfstvakantie heeft het inrichtingsteam van Mikz een ruimte bij Den Bolder opnieuw ingericht volgens de pedagogische uitgangspunten van Mikz. Ik verwijs u door naar de foto’s voor een korte impressie.  Hiernaast huurt Mikz een 2de ruimte waar kinderen gebruik van kunnen maken en een buitenruimte die in het voorjaar van 2023 wordt voorzien van nieuw speelmateriaal. Met Den Bolder zijn afspraken gemaakt waarbij de algemene ruimtes gebruikt mogen worden in het bijzijn van personeel, zo is er de wens om workshops te gaan organiseren in de muziek- en theaterlokalen die hiervoor beschikbaar zijn. Zowel kinderen van basisschool de Brug als basisschool de Veste zijn welkom bij onze nieuwe BSO, die is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tot 18.30u. Voor vragen over de BSO kunt u mailen naar of bellen naar wijkmanager Dorus de Kort via: 06 51956605

Brief naar ouders van de kinderen van de basisscholen:

Beste ouder(s), vertegenwoordiger(s),

In de week van 12 t/m 16 december organiseren wij meerdere activiteiten, waarbij ouders en kinderen kunnen kennismaken met BSO Holder den Bolder. Sinds 1 november is Mikz in Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder van start gegaan met onze nieuwe BSO.

In de herfstvakantie heeft het inrichtingsteam van Mikz een ruimte bij Den Bolder opnieuw ingericht volgens de pedagogische uitgangspunten van Mikz. Ik verwijs u door naar de foto’s voor een korte impressie. Hiernaast huurt Mikz een 2de ruimte waar kinderen gebruik van kunnen maken en een buitenruimte die in het voorjaar van 2023 wordt voorzien van nieuw speelmateriaal. Met Den Bolder zijn afspraken gemaakt waarbij de algemene ruimtes gebruikt mogen worden in het bijzijn van personeel, zo is er de wens om workshops te gaan organiseren in de muziek- en theaterlokalen die hiervoor beschikbaar zijn.

Op 13 december is iedereen welkom om van 16.00 tot 18.30 uur langs te komen om onze nieuwe ruimtes te aanschouwen. Er zullen medewerkers aanwezig zijn die uitleg kunnen geven op alle gestelde vragen.

Op 12 en 15 december kunnen alle kinderen kosteloos een middag komen proefdraaien. Deze dagen worden er twee workshops gegeven:

-Op maandag 12-12 komt Eva van 16.00-17.30 uur voor een beeldende workshop

-Op donderdag 15-12 komt Nelo van 16.00-17.00 uur een theaterles geven

Graag ontvangen we een aanmelding voor deze twee middagen via , zodat wij deze middagen voldoende medewerkers kunnen inzetten.

Mochten u nog vragen hebben bent u bij deze uitgenodigd te bellen naar Wijkmanager Dorus de Kort: 06 51956605 of te mailen naar .

Met vriendelijke groeten,

Dorus de Kort

Nieuwe BSO van Mikz in Den Bolder