Nieuw: BSO in Den Bolder

Mikz Kinderopvang, Basisschool De Brug en Den Bolder breiden samenwerking verder uit

Dit najaar start Mikz Kinderopvang samen met CBS De Brug een Buitenschoolse opvang in Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder. De voormalige jongerenruimte, Kade 19, maakt plaats voor een nieuwe BSO. Een kleine verbouwing en andere inrichting gaat de ruimte omtoveren tot een stimulerende en uitdagende speelomgeving voor kinderen van 4-12 jaar. Een fijne plek vol verrassingen; een plek waar iets te beleven valt, te exploreren en waar iets avontuurlijks te proeven is. De ruimte wordt gerestyled in warme lichte kleuren, kenmerkend voor de inrichting van Mikz en passend in het gebouw.  

Al sinds jaar en dag is peuterspeelzaal Holder den Bolder gevestigd in Den Bolder. Sinds enkele jaren in samenwerking met Mikz Kinderopvang. Alle drie de betrokken partijen zijn, met de komst van een nieuwe BSO, erg verheugd over de uitbreiding van deze samenwerking. Op dinsdag 21 juni tekenden Wilma Blankenstein (wijkmanager Mikz), Woulinda van Tiggelen (directeur De Brug) en Arie Eikelenboom (manager Den Bolder) samen het nieuwe contract. 

Den Bolder biedt vele faciliteiten en activiteiten waar de kinderen gebruik van kunnen maken tijdens de buitenschoolse opvang. Muziekles van Kunstencentrum Waalwijk behoort tot de mogelijkheden, maar ook in bewegen, studeren, of creatief bezig zijn kan een samenwerking gevonden worden met de verschillende gebruikers van Den Bolder. Een win-win-situatie voor alle partijen!

Nieuw: BSO in Den Bolder