Zomerkamp

Jaaaa, het is weer zo ver! De confetti is uit de oren, de paaseieren liggen klaar om opgegeten te worden en dat is hét moment voor de werkgroep van het Zomerkamp om weer aan de voorbereidingen te beginnen! Want uiteraard staat er ook dit jaar voor de kinderen en jongeren uit Waspik weer een grandioos weekje back-to-basic Zomerkamp te wachten! Het Zomerkamp wordt elk jaar georganiseerd voor de Waspikse jeugd van 9 t/m 16 jaar (v.a. groep 5 van de basisschool t/m klas 4 van het voortgezet onderwijs), en vindt plaats in de eerste week van de schoolvakantie (week 29: zondag 16 juli t/m zaterdag 22 juli).

Dit jaar worden de kinderen nog een beetje extra verrast! We gaan dit jaar namelijk naar een nieuw kampterrein en zullen D’n Dorsvlegel te Uden eens flink op zijn kop gaan zetten! Daarbij zullen er maar liefst 34 knettergekke Zomerkampleiders klaar staan om de jeugd van Waspik weer een fantastisch begin van hun zomervakantie te laten beleven. Wat wil je nog meer? Een week vol met topactiviteiten, alleen maar lol maken met al je vrienden en vriendinnen, zo min mogelijk slapen, zo veel mogelijk feesten, zo vies mogelijk proberen te worden en natuurlijk heeeel belangrijk: alles doen wat thuis niet mag! Inderdaad ja, je trekt de juiste conclusie.. Dit mag je absoluut niet missen!

Uiteraard zullen de kids ook dit jaar weer de hele week op de hielen worden gezeten door GoPro’s en ander opnamemateriaal, zodat we aan de start van de herfstvakantie weer met een hele grote schaterlach terug kunnen blikken! En dan hebben we alwéér een verrassing! Dit jaar zullen we namelijk geen fotofilmmiddag houden, maar een heuse Zomerkampfilm- en discoavond! Hierbij zullen ook alle heerlijke Zomerkampdeuntjes weer ten gehore komen zodat we nog eens flink los kunnen gaan! Ook de ouders kunnen natuurlijk genieten van een kleine dorstige versnapering. Dit alles gaat plaatsvinden op vrijdagavond 13 oktober om 19.00u in Den Bolder.

Wil je al een mooi voorproefje op het Zomerkamp? Op zondag 2 juli zullen we weer een GRATIS Zomerkamp @ The Park organiseren voor kinderen vanaf 6 t/m 14 jaar.

Opgeven: Opgeven voor Zomerkamp Waspik 2017 kun je doen door je digitaal in te schrijven via onze website. Ook kun je het inschrijfformulier ingevuld inleveren bij Den Bolder, Schoolstraat 19 te Waspik. De inschrijfformulieren worden uitgedeeld op alle basisscholen en zijn bovendien te verkrijgen bij het beheer van Den Bolder. Opgeven kan vanaf vrijdag 21 april t/m vrijdag 9 juni 2017. De kosten voor deze volledig verzorgde week bedragen € 80,00.

Informatie: Voor meer informatie over het Zomerkamp, verwijzen we je door naar de website of vind ons op Facebook!

Ook kun je contact opnemen met de hoofdleiding Ben Merkx en Mark de Groot of stuur een mail naar .

Zomerkamp