Zomerkamp

Na een jaartje overgeslagen te hebben zijn we allemaal weer toe aan de leukste week van het jaar, Zomerkamp Waspik! Als alles een beetje meezit kunnen wij komende zomer weer volop gaan genieten van diverse spellen, activiteiten en vooral ook van elkaar. Uiteraard houden wij ook rekening met het feit dat het allemaal nog een beetje onzeker is.

Wij volgen de huidige ontwikkelingen op de voet. Zo is er ook nauw contact met Den Bolder over de mogelijkheden tot het organiseren van een veilig Zomerkamp Waspik. Waar nodig zijn er zelftesten beschikbaar gesteld vanuit Den Bolder. Daarnaast houden wij rekening met de mogelijkheid dat we dit jaar minder van het kampterrein af kunnen. Alle groepen hebben creatieve en leuke alternatieve programma’s samengesteld. Ook het vertrek zal niet het grote gezamenlijke feest zijn als voorgaande jaren. Maar dat weerhoudt ons er niet van om niet te gaan.

Zoals elk jaar zal het Zomerkamp plaatsvinden in de eerste week van de basisschoolvakantie. We zullen vertrekken op zondag 25 juli en zaterdag 31 juli komen we weer terug. Deze zomer zijn we weer te gast bij D'n Dorsvlegel in Uden. Let op: door de grootte van de accommodatie en de vele aanmeldingen van de afgelopen jaren is er ook dit jaar weer een maximum aantal van 150 kinderen. Voorkom dus teleurstellingen en zorg dat je op tijd bent ingeschreven voor het Zomerkamp 2021!

Opgeven voor Zomerkamp Waspik kun je doen door het inschrijfformulier in te vullen (één kind per opgave) op www.zomerkampwaspik.nl

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij Mark de Groot (hoofdleiding) 06-83165851 of Ben Merkx (hoofdleiding) 06-36130456. Ook kunt u terecht op onze Facebookpagina. Of stuur uw vraag naar

In de agenda

zo 24 juli 2022 | 10:00

Zomerkamp 2022

Zomerkamp