Wij(k)dienst Waspik

Intussen zijn wij al een paar jaar actief  in de  Foyer van Den Bolder. Het spreekuur op woensdag en donderdag begint intussen aardig bekend te worden. Er komen mensen met allerlei vragen, bijvoorbeeld over wonen en hulp bij het huishouden, het vinden van geschikt vrijwilligerswerk, financiĆ«le vragen enzovoort. Samen met degene die de vraag stelt, gaan we op zoek naar het juiste antwoord. We hebben goede contacten met organisaties zoals de Formulierenbrigade en Sociaal Contact Waspik, zodat wij ook goed kunnen doorverwijzen. We hebben intussen gemerkt  dat sommige mensen liever onder vier ogen praten en  ook dat is mogelijk. We hebben namelijk een aparte spreekkamer tot onze beschikking.

Hoe klein uw vraag ook is, kom gerust eens binnen lopen in Den Bolder op woensdag tussen 10:00u - 12:00u of op donderdag tussen 13:00u - 14:00u.

We zijn telefonisch bereikbaar onder nummer: 06-538 776 23 en per e-mail:

Tijdens feestdagen en schoolvakanties zijn wij gesloten. De Wij(k)diensten in Waalwijk zijn in die periode geopend op donderdagochtend in Balade, maar u kunt ook bellen naar 0416-760160. Kijk voor de huidige openingstijden op: klik hier

Wij(k)dienst Waspik