WaspiKunst naar de veiling

Het tweejaarlijkse kunstweekend dat wordt georganiseerd door werkgroep WASPIKUNST gaat door van 18 t/m 20 November. Tijdens het weekend is er een expositie met werk van Waspikse kunstenaars.

De doelstelling van de werkgroep is om samen met Waspikse kunstenaars, minstens één lampje laten branden op de installatie aan de gevel van Den Bolder: één lampje staat voor € 3.333,00.

Om dit doel te bereiken selecteren de kunstenaars één of meerdere van hun werken voor de expositie, die na afloop op zondagmiddag worden geveild. Tijdens de tentoonstelling kunnen geïnteresseerden al een bod uitbrengen op een kunstwerk, dat dan het startbedrag wordt op de veiling.

De opbrengst van de veiling gaat volledig naar de inrichting van de nieuwe Bolder.

Heeft u altijd al een uniek kunstwerk aan de muur willen hebben, dat speciaal voor u en geheel naar uw wens is gemaakt? Die mogelijkheid is er ook. Tijdens de veiling is het mogelijk een opdracht te plaatsen bij één van de kunstenaars. Ook deze opbrengst komt ten goede aan de inrichting.

Aansluitend blijven alle kunstwerken nog tot en met 14 december te zien in Den Bolder.

De werkgroep is volop aan de slag om een mooi programma te maken met een spetterende openingsavond én allerlei activiteiten op zaterdag en zondag. We gaan proberen Den Bolder een weekend lang vol te krijgen om zo ook een bijdrage te leveren en dat extra lampje te laten branden op de buitengevel.

20220916_flyer_waspikunst_22 WaspiKunst naar de veiling - Den Bolder

 

WaspiKunst naar de veiling