Wandelen in de wijk

Iedere woensdag om 10:30 uur en donderdag om 18:30 uur bestaat er de mogelijkheid om samen met medewandelaars een gezellige wandeltocht te ondernemen vanuit scc Den Bolder Waspik

De wandeling wordt ondersteund door Annika Jabroer van ContourdeTwern en Sjaak van Noije en Andre Halters vanuit Den Bolder die als rasechte wandelaars alle mooi weggetjes in Waspik en omgeving weten te vinden.

De wandeling is bedoeld voor iedereen die eropuit wil trekken maar moeite heeft dit alleen op te pakken, samen is nu eenmaal gezelliger als alleen.

Het niveau wordt steeds aangepast aan de deelnemers, Maar een uurtje wandelen en dan iets verder gaan hoort ook tot de mogelijkheden, dit zal altijd in overleg met de deelnemers gebeuren.

De aanvangstijd is 10.30 uur na afloop een kopje koffie of thee (op eigen rekening) in den Bolder kan een gezellige afsluiter zijn van de ochtend. Maar aansluiten bij de soepgroep kan ook , voor € 0,50 een heerlijke kop vers gemaakte soep met brood wordt voor u gemaakt door Samen Top en geserveerd door onze vrijwilligers.

 

 

Wandelen in de wijk