Superflights Darten

De dartvereniging ‘Superflights’ in Den Bolder is opgestart in januari 2007, nadat er behoefte bleek te zijn aan een activiteit en samenkomen voor mensen met een licht verstandelijke/ lichamelijke beperking.

We darten één keer in de twee weken op woensdagavond van 19:30u tot 21:30u, en spelen elke keer wisselende competities. Dit kan een combinatie zijn van verschillende dartspellen zoals tactics, shanghai en het gewone 501 darten zoals iedereen het kent.

De dartavonden vinden plaats in het cafégedeelte van Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder te Waspik. Op de dartavond zijn er vrijwilligers aanwezig om de darters te begeleiden.

Tijdens de competitie gaat het vooral om het plezier hebben met elkaar. Het winnen of het heel goed kunnen darten is niet van belang. Hier hoeft er niemand op zijn tenen te lopen en iedereen kan op zijn eigen tempo darten en gezellig kletsen. De kosten om te komen darten is €30,00 per half jaar, en voor een nieuw lid zijn de eerste drie keer gratis zodat de sfeer eerst geproefd kan worden.

Superflights Darten