Dansschool Katie’Z’

Nieuw in den Bolder Zumba/la Blast/fitdance

Alle coronakilo’s hebben pech want deze dansen we gewoon weg.

Dit is de slogan van de nieuwe danslessen die gegeven gaan worden in Den Bolder. Op de donderdagen van 18.45-19.45 uur. Deze les is voor jong volwassenen en volwassenen.

Na maanden minder beweging te hebben gehad is er nu weer de mogelijkheid om lekker te gaan bewegen. De term coronakilo’s is ontstaan en hier gaan we al dansend korte metten mee maken. Door de verschillende dansstijlen en muziekstijlen te combineren is het voor iedereen toegankelijk. Voor zowel dames als heren. Den Bolder heeft voldoende ruimt om goed coronaproof te gaan dansen ook voor een grotere groep.

Dansschool Katie’Z’ verzorgt danslessen aan kinderen, jongeren en volwassenen. Dit varieert van kinderdans, streetdance, dance4fans (samengevoegd ‘fitdance’) tot stijldansen en Zumba. Er zijn meerdere groepen op meerdere dagen; leeftijd varieert per groep.

Katie’Z’ Fitdance is een initiatief van Katie de Waal. Naast lessen in Den Bolder verzorgt deze dansdocente danslessen op andere locaties. Wekelijks zijn er lessen voor verschillende doelgroepen en op verschillende tijden. Kinderen, jongeren of volwassenen die graag een keer willen proberen, kunnen een gratis proefles meedraaien. Om het jaar houdt Katie met een aantal leerlingen een grote show.

De lessen in den Bolder vinden plaats op woensdagmiddag.

Meer informatie over Dansschool Katie’Z’ is te verkrijgen bij: Katie de Waal (tel: 06-24550260 / e-mail: ). Op verzoek is een informatieblad verkrijgbaar bij Katie met alle mogelijkheden. Dansen voor jong en oud bij u in de buurt.

In de agenda

zo 02 juni 2024 | 10:00

Dans Dansvoorstelling 'Dag' van Katie'Z Fitdance

Dansschool Katie’Z’