Cursussen van Cursushuis Midden Brabant

Of je nou 0 of 80 bent, je kunt je je leven lang ontwikkelen. De Bibliotheek Midden-Brabant en Sociaal Cultureel Dentrum Den Bolder helpen je op weg met een divers cursusaanbod. Van omgaan met de computer, een cursus Frans tot fotograferen. Suzanne volgde de cursus Fotografie: “Ik kan nu spelen en experimenteren met de camera, heb mogelijkheden ontdekt die ik nog niet kende.”

Onder de kop Educatief vindt u het actuele cursusaanbod in Den Bolder.

Onder deze link de cursussen in heel Midden Brabant: https://www.bibliotheekmb.nl/cursusoverzicht.html

 * Uiteraard volgen ook wij, gezien de coronacrisis, de richtlijnen van het RIVM. Daarom zijn er kleinere cursusgroepen en voor een aantal cursussen mogelijk ook een combinatie van online lessen en op locatie. Bekijk op deze website onder het kopje coronamaatregelen de laatste, actuele informatie.

Open vacature docenten voor Cursushuis in Waspik

cursus_kb_onlineaanbodhomepage.jpg.rendition.384.614 Cursussen van Cursushuis Midden Brabant - Den Bolder

Geef jij graag les? Dan is het Cursushuis van de Bibliotheek Midden-Brabant op zoek naar jou! Voor onze locatie Den Bolder in Waspik zoeken wij naar enthousiaste cursus en workshop docenten die mensen alles willen leren over taal, digitale vaardigheden en creativiteit.

Ben jij of ken jij iemand die enthousiast en kundig les kan geven in één van deze vakgebieden neem dan per mail via  contact op met het Cursushuis.

 

In de agenda

do 16 maart 2023 | 13:00

Cursus Cursus Familieopstellingen (2)

Cursussen van Cursushuis Midden Brabant