Blaasconcerten

Jaarlijks worden er een drietal blaasconcerten georganiseerd, te weten in januari van elk jaar een zogenaamd nieuwjaarsconcert, in april een lenteconcert en in oktober een herfstconcert. Bij  speciale gelegenheden kunnen er nog extra concerten aan toegevoegd worden.

Onze blaasconcerten vinden zo mogelijk steeds op de dinsdagmiddag plaats waarbij een afwisselend programma van gezellige, goed in het gehoor liggende melodie├źn verzorgd wordt voor de inwoners van Waspik en verre omgeving. De afgelopen 15 jaren hebben bewezen dat Den Bolder zich uitstekend leent voor deze concerten. Vele, vooral regionale seniorenorkesten, hebben de weg naar Den Bolder weten te vinden. In al die jaren hebben wij een bestand van ongeveer 20 orkesten opgebouwd waaruit wij inmiddels kunnen putten.

De entree van de concerten is geheel gratis, dus loop gerust even binnen om te genieten van een gezellige muzikale middag. Het kopje koffie/thee en andere consumpties staan altijd voor u klaar. Aan belangstelling hebben wij niet te klagen. Wij hebben door de jaren heen een heuse fanclub met zo'n 50 leden opgebouwd, een fanclub die zich nog steeds verder uitbreidt.

 

In de agenda

di 18 januari 2022 | 14:00

Muziek Blaasconcerten: Nieuwjaarsconcert GEANNULEERD

di 10 mei 2022 | 14:00

Werkgroep Blaasconcerten presenteert:

di 11 oktober 2022 | 14:00

Herfstconcert van de werkgroep Blaasconcerten

Blaasconcerten