Harmonie Volksvlijt & Volksvermaak

De Harmonie is een van de vaste gebruikers van Den Bolder. Niet alleen wordt er iedere dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur gerepeteerd in de grote zaal. Ook organiseert de vereniging regelmatig een concert in Den Bolder.

Een orkest dat een uitdaging niet uit de weg gaat

De Waspikse Harmonie is een orkest in beweging, dat een uitdaging niet uit de weg gaat. Zij wil aantonen dat de vereniging meer is dan muziek alleen, en geeft graag een eigen twist aan een concert.

Seizoen 2019/2020

In het nieuwe seizoen géén nieuwjaarsconcert, maar een “Maestroconcert” op zaterdag 18 januari 2020. Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met de theaterwerkgroep van Den Bolder. Wanneer je meer wilt weten over dit concert en de andere plannen voor het seizoen 2019/2020, bekijk dan onze website: www.harmoniewaspik.nl. We houden je daar op de hoogte.

Elke dinsdag in Den Bolder

De Harmonie wil ook graag nieuwe muzikanten verwelkomen. Als je geïnteresseerd bent, kun je gerust vrijblijvend een repetitie bijwonen. Het orkest repeteert iedere dinsdag van 20.00 uur tot 22.30 uur. Voor vragen kun je terecht bij

 

Harmonie Volksvlijt & Volksvermaak