Samen Eten (2)

Samen Eten (2)

SAMEN ETEN!

Donderdag 17 juni starten we weer met Samen Eten in Den Bolder!

Zit u alleen thuis? Geen zin om uitgebreid te koken?

U bent van harte welkom bij ons. Samen met de Toppers van Samen Top maken we een gezond drie-gangenmenu voor u. Even aanmelden bij het loket van Den Bolder of stuur een mailtje met uw naam en telefoonnummer naar  voor maandag 13.00 uur.

Deelname slechts € 5,00 voor een voor- hoofd- en nagerecht!

Iedere donderdag van 17.30 tot 18.30 uur in Den Bolder.

 In samenwerking met Regiobank Dussen hebben we een crowdfundactie opgezet samenvoordebuurt.nl/sameneten. Deze crowdfundactie hebben we af kunnen sluiten met een mooi bedrag waarmee we spullen kunnen aanschaffen om het koken en het serveren van de maaltijden mogelijk te maken. Daarnaast hebben we een enorme schenking in natura gehad van heel uiitgebreid horeca-aasortiment. Van kueukenmachines tot dessertcoupes. We hebben inmiddels dus alles in huis om de lekkerste gerechten voor u te bereiden.

Samen Eten is een initiatief om de inwoners van Waspik op een ongedwongen manier met elkaar in contact te brengen. Daarbij is gekozen om gezellig samen met elkaar een gezonde maaltijd te eten.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel mensen zich zo nu en dan behoorlijk eenzaam voelen. Daarbij blijkt ook dat als je alleen eet, je daar niet echt de tijd voor neemt, soms voor de tv eet en kiest voor de wat makkelijkere maaltijd. Gezondheid en daarbij gezond eten is belangrijk voor iedereen. Contacten onderling zijn ook zeer belangrijk voor het menselijk welzijn. Helemaal nu, in tijden van Corona.

Wij zijn dit initiatief gestart om hierin een verschil te maken. Op een ongedwongen manier samen een gezonde en lekkere maaltijd eten....schuif aan, ontmoet en geniet!!

Tijdens Samen Eten kan men genieten van een kopje soep, een hoofdmaaltijd en een toetje, dit alles voor maar € 5,00 pp. Samen Eten zal elke donderdag van 17.30 uur tot 18.30 uur plaats vinden. Het eten wordt vers gemaakt in samenwerking met de mensen van Samen Top (dagbesteding voor mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt) en wordt op de avond geserveerd door onze vrijwilligers.