Boekenbeurs Den Bolder in Theresiakerk

BOEKENBEURS WASPIK OP HERHALING!

Opbrengst voor interieur Den Bolder

Nadat de Harmonie een aantal jaren succesvol in Waspik een boekenbeurs heeft georganiseerd, komt dit er najaar een nieuwe boekenbeurs, ditmaal tekent Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder voor de organisatie. De reden is een grootscheepse verbouwing van de benedenverdieping waarvoor de gemeente Waalwijk de verbouwingskosten op zich neemt, maar waar vereniging Den Bolder garant moet staan voor de kosten van een nieuw interieur. Dat hier veel geld mee gemoeid is, spreekt voor zich en de vrijwilligers van Den Bolder gaan zich daar komend jaar voor inzetten.

Een van de extra activiteiten is een boekenbeurs die gehouden gaat worden op vrijdag t/m zondag 23 t/m 25 september 2022. Locatie zal zijn de voormalige Theresiakerk in Waspik-Boven.

Vanaf april t/m september staat er een team van vrijwilligers klaar om boeken in te nemen, te sorteren en de prachtige kerk klaar te maken voor een grootscheepse boekenbeurs. Oud-medewerkers van de boekenbeurs van de Harmonie zullen hierbij hun medewerking verlenen om er een geweldige beurs van te maken.

De gehele opbrengst van deze boekenbeurs zal bestemd zijn voor het nieuwe interieur van Den Bolder.

Inleveren van boeken, cd’s , lp’s en legpuzzels is wekelijks elke woensdag mogelijk vanaf 6 april tussen 14.00 en 16.00 uur, op het adres van de Theresiakerk, Carmelietenstraat 58 te Waspik-Boven.

Als inleveren niet mogelijk is, kunt u een afspraak maken dat er iemand bij u langs komt om de boeken op te halen. U kunt hiervoor een mail sturen naar Marjoleine Veldhuisen,

of Hubert van Dongen,

Bellen kan naar SCC Den Bolder 0416-311346

Lever uw overtollige boeken in en met uw hulp maken we deze actie tot een succes.

Belangrijk: noteer de datum van de beurs in uw agenda en kom naar de boekenbeurs, vul voor een luttel bedrag uw boekenkast weer aan, uw bijdrage maakt het verschil!

Boekenbeurs Den Bolder in Theresiakerk