Boldertheater: Undefined 'Defined' met professionele band

Boldertheater: Undefined 'Defined' met professionele band

Op 22 april 2023 komen de meiden van Undefined 'Chloë, Famke, Jessie en Rowena' samen met een professionele band, de allermooiste akoestische nummers ten gehore brengen in Cultureel Centrum Den Bolder in Waspik. 

De zangeressen zijn in 2017 bij elkaar gebracht door muzikaal begeleidster Debby Boekema. De stemmen bleken goed bij elkaar te passen. Undefined wordt dan ook gekenmerkt door hun unieke meerstemmigheid. Ze komen wekelijks samen voor het volgen van zanglessen en hebben inmiddels opgetreden in o.a. café's, restaurants en bejaardentehuizen en er worden huiskamerconcerten gegeven. 

Chloë, Famke, Jessie en Rowena vinden het vooral belangrijk om te genieten van muziek en dit willen zij ook graag aan anderen overbrengen. Wat er verder op hun pad komt, zien ze wel. Hieruit is de naam 'Undefined' ontstaan, oftewel 'Onbestemd.'  De voorstelling heeft als titel meegekregen "Undefined defined" omdat je kennis gaat maken met hun brede belangstelling voor allerlei soorten muziek uit heden en verleden. Op 22 april 2023 vertolkt Undefined de grootste hits van Queen, Ed Sheeran, Adele, Simon and Garfunkel, Fleetwood Mac en vele anderen. Artiesten die tot op de dag van vandaag veel betekenen binnen de muziekwereld. 

In april 2022 zijn de zangeressen van Undefined de studio ingedoken en hebben ze, in samenwerking met Stef de Hond (pianist, keyboardist, arrangeur en componist) en Rens de Hond (Queen tribute gitarist), Bohemian Rhapsody van Queen en Landslide van Fleetwood Mac opgenomen. Deze nummers zullen binnenkort te beluisteren zijn op Spotify. 

Undefined zal ook deze avond begeleid worden door professionele muzikanten, waaronder contrabassist Fons Toonen, die verschillende arrangementen voor Undefined gemaakt heeft. 

Hoe zouden deze nummers klinken met de meerstemmigheid van Undefined? Ben je ook zo benieuwd? Koop snel je tickets!

Klik hier voor de voorwaarden omtrent de kaartverkoop.

undefined_met_band_zonder_qr Boldertheater: Undefined 'Defined' met professionele band - Den Bolder