Thuis bij Sam Knoop

Thuis bij Sam Knoop op zaterdag 7 maart

Sam Knoop is al geruime tijd een graag geziene artiest op radio en TV. Zo heeft hij al in het Gelredome gezongen en op diverse grote evenementen. Voor de AVRO TROS heeft hij o.a. opgetreden bij het NPO 1 programma 'Muziekfeest op het plein'.

Voor het theater heeft hij zijn show 'Thuis bij' Sam Knoop ontwikkeld. Samen met zijn broer Merijn Knoop en de Waspikse multi-instrumentalist Roy Koopmans geeft hij in een huiselijke sfeer, door middel van zijn verhalen en zijn muziek, een vermakelijke inkijk in de wereld van de hedendaagse muziek. 8 jaar aan hoogte en diepte punten worden op een luchtige manier verwoord en voorzien van liedjes met een kleinkunst karakter maar ook met americana en rock en roll, altijd met de unieke 2-stemmige zang waarvoor de Knoopbroers gekend zijn. Tevens zijn er tijdens deze theater shows altijd wisselende verrassingsgasten uit het publiek.

Speciaal voor 'Den Bolder' zal er een mini after-concert in de foyer zijn. Deze afterparty staat in het teken van bekende meezingers & verzoekjes onder het genot van en een drankje. 

Sam Knoop - Zang, gitaar

Merijn Knoop - zang, percussie

Roy Koopmans - piano, gitaar