The River Zydeco Band en Viejos Amigos

The River Zydeco Band en Viejos Amigos

Een avond lang onvervalste muziek van deze twee geweldige bands uit de regio.

De muziek van de achtkoppige band The River Zydeco Band kan omschreven worden als Swamp-rock, vergelijkbaar met Americana, uit het gebied wat je de crossroads van alle rootsmuzieksoorten zou kunnen noemen: Louisiana. De muzikale horizon wordt steeds verbreed. Het repertoire wordt door de gitarist/Hammondspeler regelmatig uitgebreid met nieuwe eigen nummers. Deze vinden hun plek naast de traditionele Zydecoliedjes.

De negen-mans formatie Viejos Amigo bestaat uit “Oude vrienden”, Spaans voor Viejos Amigos. Ze komen allemaal uit de omgeving van Waspik en hebben jarenlang in verschillende bands met elkaar gespeeld. Met Viejos Amigos gaan zij back tot he roots en spelen Tex-Mex, rock-muziek en R&B. Kortom, de liefhebber van muziek uit de jaren 60, 70 en 80 komt zeker aan zijn trekken.

Beide bands brengen een keur aan muziekinstrumenten mee, waarbij de accordeon en Hammondorgel veelal de sfeer van de muziek bepalen. Flink wat gitaren, saxofoon, meerstemmige zang en een stevige beat zullen ervoor zorgen dat het publiek zich lekker voelt en niet stil zal blijven staan.

 

Zaterdag 1 oktober 2022

Zaal open: 20:00 uur

Aanvang: 20.30 uur

Genre: muziek

Entree € 10,00

river_zydeco_en_viejos_amigos_poster.png