Kerstconcert GEANNULEERD

Kerstconcert GEANNULEERD op zondag 20 december

Vanwege de nog steeds geldende corona maatregelen en omdat de deelnemende muziekgezelschappen nu niet mogen repeteren is besloten deze Kerstmiddag te cancelen.

Grámhara, Ierse Folkgroep uit Waspik

Gramhára: De naam betekent liefhebben/liefhebbers; in dit geval van Ierse muziek.

Na februari 2019 is onze groep van vier personen enthousiast met nieuwe leden aan de slag gegaan. Naast een drietal gitaren beschikt de groep over een accordeon, verschillende fluiten, Ierse bouzouki, basgitaar, mandoline, banjo en cajon (percussie). Gramhára onderscheidt zich door haar eigen arrangementen en meerstemmigheid.

Ank Kievits (zang en fluiten),

Paul Wezenberg (zang, gitaar, basgitaar, mandoline, banjo, bouzouki)

Wim Montens (zang en gitaar),

Jan Snels (zang en percussie),

Jan Boons (zang en gitaar),

Theo van den Burg (zang en gitaar),

Adrie Smits (zang en accordeon).

Gramhára is blij dat zij door de werkgroep “Boldertheater” gevraagd is om deel te nemen aan het kerstconcert 2020. Kerstmuziek is niet direct onderdeel van ons repertoire, maar we gaan ons uiterste best doen met de muziekkeuze die we voor dit concert gemaakt hebben, de juiste sfeer te scheppen en voor het publiek de juiste “snaar te raken”!

Je kunt ons ook vinden op Facebook en op de website www.gramhara.nl. Voor meer informatie: Theo van den Burg (0416-312166 of ).

The Future

Koor The Future uit Waspik is opgericht in 1981 het koor bestaat uit 13 zingende leden en wordt begeleid door een keyboard en een dwarsfluit. Het koor staat onder leiding van Richard van den Hoven.

Het repertoire van het koor is zeer divers; van oude evergreens, Nederlandstalige smartlappen tot hedendaagse popmuziek. Het koor heeft optredens in de kerk, verzorgingstehuis, café of bij evenementen. Op 20 december zal het koor een aantal mooie sfeervolle kerstnummers ten gehore brengen.

Undefined

Wij zijn zanggroep Undefined, bestaande uit Famke, Jessie, Rowena en Chloë. Misschien kennen jullie ons al of hebben jullie ons voorbij zien komen op onze Facebook-pagina. Aankomende december maken wij graag nader kennis met jullie tijdens het kerstconcert in Den Bolder. Wij zullen in deze mooie tijd van het jaar een aantal kerstnummers ten gehore brengen. Laten we deze kerst samen vieren! Zien wij jullie aankomende December? 

Ook een leuk nieuwtje: waarschijnlijk zullen wij in het 4e kwartaal van 2021 een eigen voorstelling geven in Den Bolder. De datum wordt nog bekend gemaakt. 

Wij kijken er naar uit om samen met jullie te genieten van een muzikale middag. Tot dan allemaal!

Kaarten voor deze show komen 8 weken vooraf in de verkoop. Houd onze website in de gaten voor het coronabeleid.