Boldertheater: Sam & Merijn "Heb ik iets gemist?"

Boldertheater: Sam & Merijn "Heb ik iets gemist?"

De gebroeders Knoop zijn weer terug in Den Bolder! Bijna 2 jaar geleden speelden de mannen hier, samen met multi-instrumentalist Roy Koopmans, hun laatste uitverkochte theatershow. Dit was één dag voordat we met zijn allen kennis maakte met de beruchte Coronacrisis. Wat hebben ze gemist? Wat hebben jullie gemist? Wat is er nou eigenlijk gebeurd in die 2 jaar die voorbij gevlogen zijn? Je wordt op een ludieke manier meegenomen in de afgelopen tijd, maar constant is daar de vraag: "Heb ik iets gemist?"

De laatste theatershow in 'Den Bolder' heeft letterlijk en figuurlijk nog lang door gegalmd in Waspik en omstreken. Geniet ook deze keer van een theatershow met een lach en een traan. Op een huiselijk manier worden verhalen verteld die gecombineerd worden met bijpassende liedjes en videoboodschappen van bekende Nederlanders. Deze bekende Nederlanders zullen persoonlijke ervaringen delen en verschillende muzikanten uit binnen- en buitenland vullen het podium verder aan. Hoogte- en dieptepunten worden op een luchtige manier verwoord en voorzien van liedjes met een kleinkunst karakter maar ook met americana en rock & roll, altijd met de unieke 2-stemmige zang waarvoor de Knoopbroers gekend zijn. 

Vele zullen Sam kennen van zijn periode waar hij een platendeal tekende bij PIAS (platenbaas van oa. Racoon). Een samenwerking met Gerard van Maasakkers resulteerde in het prachtige lied 'Hee Goade Mee', waarop al snel '7 Sloten' & 'Zoet en Zuur' volgde. Merijn voegde zich al snel bij het team van Sam en is ondertussen niet meer weg te denken op het podium aan zijn zijde. Van NPO1 tot 100%NL en van Radio 2 België naar 3FM (in de Coronatijd). Maar ook voor hen brak de Coronaperiode aan waar tientallen optredens gecanceld werden..

Stilzitten was geen optie. De mannen moesten muziek maken, maar hoe? Live streams werden geïmplementeerd in Nederland en de broers gingen verschillende verzorgingstehuizen langs om daar ouderen te entertainen (op afstand). Ze werden benaderd voor het TV programma 'The Voice of Holland', werden kort daarna opgenomen in de playlist van 3FM en mochten het eerste optreden na de coronacrisis starten in het voorprogramma van Douwe Bob.

In de show zullen naast de gastoptredens onder andere Flemming met hen terugblikken op zijn doorbraak, zijn optredens met de streamers en zijn vele nummer 1 hits het afgelopen jaar. Daarnaast blikken ze ook met Raymond Mens (Amerika kenner bij oa. Voetbal Inside) terug op de gebeurtenissen in Amerika, Donald Trump & Joe Biden en kijken vooruit naar de mogelijke terugkomst van Trump als President van Amerika.

Speciaal voor 'Den Bolder' zal er ook deze keer een mini after-concert in de foyer zijn. Deze afterparty staat in het teken van bekende meezingers  en verzoekjes onder het genot van een drankje.

Zorg dat je er snel bij bent, de vorige show was binnen 10 dagen uitverkocht! Tot 21 januari!

Sam Knoop - Zang, gitaar

Merijn Knoop - zang, percussie

Roy Koopmans - piano, gitaar

De video van de Aftermovie van 2 jaar geleden vind je in hieronder:

Klik hier voor de voorwaarden omtrent de kaartverkoop.

sam__merijn-5_verkleind Boldertheater: Sam & Merijn "Heb ik iets gemist?" - Den Bolder