Blaasconcerten: Nieuwjaarsconcert GEANNULEERD

Blaasconcerten: Nieuwjaarsconcert GEANNULEERD

Helaas moeten we, gezien de huidige maatregelen, ook dit concert annuleren. We hopen samen met u op beterere tijden. Hou vol en blijf gezond!

Nadat ook de werkgroep Blaasconcerten Den Bolder geruime tijd moest stoppen met haar activiteiten vanwege corona, mag nu gelukkig weer begonnen worden met het plannen van concerten. Maar helaas is alles nog wel onder voorbehoud in verband met eventuele toekomstige maatregelen.

Traditiegetrouw vindt aan het begin van het nieuwe jaar het Nieuwjaarsconcert plaats. Op dinsdag 18 januari 2022 zullen twee orkesten een optreden verzorgen in Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder. Allereerst Duinstedenkapel Waalwijk onder leiding van Henk van Hulten. Zij brengen een veelzijdig repertoire van Egerländermuziek, musical melodieën en muziek uit de zestiger- en zeventiger jaren. Daarnaast Seniorenorkest S.O.N.G Nieuw Ginneken onder leiding van Ad de Klijn. Ook dit orkest brengt een programma ten gehore van prettig herkenbare muziek van evergreens, tango’s, walsen, marsen en hedendaagse muziek. Kortom, een zeer afwisselend muzikaal programma en een concert dat zeker bij velen in de smaak zal vallen.

Het concert begint om 14.00 uur en is gratis toegankelijk. Tijdens de pauze en ook na afloop is er nog gelegenheid om onder het genot van een drankje met elkaar bij te praten.

U bent van harte welkom in Den Bolder.