Mooie bijdrage van Delta Fiber voor Den Bolder

Den Bolder heeft € 900,00 ontvangen  van Delta Fiber. Tegen de zomer van 2021 wordt er daadwerkelijk Glasvezel aangelegd in Waspik. Tot die tijd kun je nog steeds profiteren van een korting van € 25,00 voor jezelf en € 50,00 voor Den Bolder!

Kies je voor Caiway, klik dan op deze link.

Kies je voor DELTA, klik dan op deze link.

Vorige week ontvingen 5 verenigingen in Den Hout, Oosteind, ’s Gravenmoer en Waspik cheques met een totaalbedrag van € 5.400,-. Deze werden overhandigd door Kees Zwaan, stakeholdersmanager van DELTA Fiber Netwerk.

Via de verenigingen konden leden zich de afgelopen maanden aanmelden voor glasvezel en een abonnement afsluiten. Voor iedere aanmelding ontving de vereniging een bedrag van € 50,- dat ten goede komt aan de club. In alle dorpen bleek, mede door de hulp van de verenigingen, de animo voldoende om glasvezel aan te leggen. De graafwerkzaamheden zullen naar verwachting begin juni 2021 starten in Waspik.

De uitgereikte cheques

Gymnastiekvereniging O.N.I. uit ’s Gravenmoer ontving een cheque van € 2.100,- en voetbalvereniging O.N.I uit ’s Gravenmoer werd verblijd met een bedrag van € 1.200,-. In Waspik ontving tennisvereniging Waesbeeck een cheque van € 600,- en sociaal cultureel centrum Den Bolder een cheque met het bedrag van € 900,-. In Den Hout werd voetbalvereniging Irene ’58 verblijd met € 350,- en in Oosteind manege Buitenhorst met € 250,-.

Aanmelden bij de verenigingen kan nog steeds

Kees Zwaan is blij met het resultaat tot nu toe: “Tijdens de campagne is veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Ook de verenigingen hebben zich, ondanks de tweede coronagolf en bijhorende maatregelen, ingezet om hun leden te overtuigen van het belang van glasvezel. In alle kernen wordt nu glasvezel aangelegd. Dat is een goed resultaat. Zodra de RIVM maatregelen het toelaten willen wij nog persoonlijke informatiemomenten organiseren om mensen nog beter te informeren over glasvezel en hulp bieden bij hun keuze voor een abonnement. Mensen kunnen zich tot de aanleg van het glasvezel blijven aanmelden zonder extra kosten.

Aanmelden kon nog steeds via de verenigingen, via het Glasvezel Informatiepunt of via gavoorglasvezel.nl. En ja, de actie voor de verenigingen blijft gelden: € 50,- voor de vereniging en € 25,- voor jezelf. We hopen straks weer een mooie cheque te kunnen uitreiken aan de verenigingen.”

Mooie bijdrage van Delta Fiber voor Den Bolder