Kickstart Cultuurfonds geeft Den Bolder een prachtige financiële bijdrage

Met deze financiële steun kan Den Bolder de Rabozaal en de Foyer sfeervol inrichten om zo toch een kleine groep (theater)bezoekers een mooie avond te bezorgen en van cultuur te laten genieten. Normaal gesproken kunnen er 240 mensen zitten in de theaterzaal van Den Bolder. Volgens de maatregelen van deze zomer mogen er nog 80 personen zitten op anderhalve meter. Om de zaal toch sfeervol in te richten is er een verzoek gedaan bij het Kickstart Cultuurfonds voor een aantal kleine tafels, met extra aankleding en sfeerverlichting in de zaal. De gasten kunnen dan in de pauze en na afloop aan deze tafels blijven zitten en wanneer de maatregelen het weer toelaten, een drankje nuttigen.

De BankGiro Loterij en een groot aantal private fondsen geven samen de culturele sector ondersteuning voor theaterproducties, tentoonstellingen en concerten in de anderhalvemeter-samenleving. Hiervoor is ruim 16 miljoen euro bijeen gebracht in het nieuw opgerichte - en tijdelijke - Kickstart Cultuurfonds.

Beheerder Daniëlle Kohlberg, woonachtig in Dongen, hoorde dat de Cammeleur mocht rekenen op een mooie bijdrage van dit fonds. Samen met haar collega beheerders en de manager heeft zij een mooi projectplan ingediend om bovenstaande investeringen mogelijk te kunnen maken. Zij sprongen dan ook een gat in de lucht toen de gevraagde € 24.272,00 volledig werd toegekend.

Helaas kunnen er op dit moment, maar 30 gasten ontvangen worden in Den Bolder en is de horeca gesloten. Dat geeft de beheerders wel wat extra ruimte om in deze tijd Den Bolder corona-proof in te richten met behulp van deze mooie bijdrage.

Kickstart Cultuurfonds geeft Den Bolder een prachtige financiële bijdrage