Wandelen in de Wijk

Vanaf woensdag 3 april bestaat er de mogelijkheid om samen met medewandelaars een gezellige wandeltocht te ondernemen vanuit scc Den Bolder Waspik. De wandeling wordt ondersteund door Annika Jabroer van ContourdeTwern en Sjaak van Noije en Andre Halters vanuit Den Bolder die als rasechte wandelaars alle mooi weggetjes in Waspik en omgeving weten te vinden.

De wandeling is bedoeld voor iedereen die eropuit wil trekken maar moeite heeft dit alleen op te pakken, samen is nu eenmaal gezelliger als alleen.

Het niveau wordt steeds aangepast aan de deelnemers, zo kan een klein rondje gedaan worden door mensen met een rollator of rolstoel (liefst met vrijwilliger om mee te helpen). Maar een uurtje wandelen en dan iets verder gaan hoort ook tot de mogelijkheden, dit zal altijd in overleg met de deelnemers gebeuren.

De aanvangstijd is 10.30 uur na afloop een kopje koffie of thee (op eigen rekening) in den Bolder kan een gezellige afsluiter zijn van de ochtend. Maar aansluiten bij de soepgroep kan ook , voor € 1,00 een heerlijke kop vers gemaakte soep met brood wordt voor u gemaakt door Samen Top en geserveerd door onze vrijwilligers.

Om een beetje idee te hebben van de animo wordt er gevraagd u voor de eerste bijeenkomst op te geven via Den Bolder, tel 0416-311346 of een mail naar

Wandelen in de Wijk