Het Mooiste Plaatje van Waspik (2)

Een nieuw initiatief in Waspik georganiseerd vanuit Den Bolder.

Het mooiste plaatje van Waspik daagt alle Waspikse inwoners met een passie voor fotografie uit om maandelijks een mooie foto-opdracht uit te voeren. Maak jij het mooiste plaatje van Waspik?

Heb jij een passie voor en interesse in fotografie? Beginner, gevorderd of professioneel, dat maakt niet uit. Experimenteer met fotografie aan de hand van uitdagende opdrachten. Blijf op de hoogte via:

Facobook: https://www.facebook.com/Het-mooiste-plaatje-van-Waspik-102871951829785

of Instagram: https://www.instagram.com/hetmooisteplaatjevanwaspik/

Opdracht 2:

Het voorjaar staat voor veel mensen gelijk aan een nieuw begin, meer perspectief en licht. Laat dat laatste nou juist het thema zijn voor het Mooiste plaatje van maart. Licht, maar dan in de breedste zin van het woord. Neem het letterlijk en ga aan de slag met belichting op je camera, fantaseer een schouwspel van licht of neem de typische lichte en frisse lentekleuren als thema. Of probeer juist licht op de figuurlijke manier vast te leggen in een foto: komt er licht in de duisternis? Wat is jouw lichtpunt? Voelt het voorjaar voor jou ook als een verlichting?

Ga de uitdaging aan om licht vast te leggen in de breedste zin van het woord. Stuur je foto door naar of plaats hem op je sociale media en tag ons! Succes!

Kan een afbeelding zijn van de tekst

Opdracht 1:

Alles is anders dan normaal, dus ook carnaval. Geen optocht, geen volle café's, geen uitgedoste menigte. Toch gaat carnaval wel door; het carnavalsvirus is sterker dan het coronavirus, zo luidt het credo.

Maar hoe ziet de carnavalsbeleving in coronatijd er uit? Leg die beleving op een treffende wijze en in een treffend decor vast. Toch vreugde en feest? Of is er juist sprake van somberheid? De kracht van de foto kan zitten in kleine details, of juist in iets overweldigend...

Lukt het jou om carnaval in coronatijd vast te leggen? Verras ons en stuur je foto door naar of plaats hem op je sociale media. Wij zijn erg benieuwd!

opdracht_1 Het Mooiste Plaatje van Waspik (2) - Den Bolder

Wil jij meedoen aan de eerste opdracht van Het mooiste plaatje van Waspik? Zorg dan dat je eerst de spelregels goed hebt doorgelezen! Als er nog onduidelijkheden zijn, horen wij dat graag. 

spelregels Het Mooiste Plaatje van Waspik (2) - Den Bolder

Het Mooiste Plaatje van Waspik (2)