KCW Muziek op schoot

KCW Muziek op schoot

Start Muziek voor dreumesen en peuters

Ook in het schooljaar 2021/2022 zal in Den Bolder op de vrijdagochtend weer de cursus Muziek op Schoot voor dreumesen en peuters plaatsvinden. Onderzoek heeft aangetoond dat muziek maken goed is voor de ontwikkeling van zowel het kinderbrein als de motoriek van kleine kinderen. Bovendien doen kinderen niets liever dan luisteren naar liedjes, zelf zingen en bewegen op muziek. Voor kinderen en hun begeleiders zijn de workshops een heerlijke sociale activiteit: samen met andere kinderen de wereld verkennen! Muziek maken draagt bij aan het opbouwen van een band met je kind.

Ook geschikt voor opa’s en oma’s!

De workshops zijn leuk en leerzaam voor het kind, de mama’s of de papa’s. Maar ook heel geschikt als activiteit samen met opa of oma. Een leuk cadeau! De lessen worden gegeven door Christa van Hulten. De cursus duurt tien weken en kost € 60,00. De workshops zelf duurt steeds een half uur waarna er nog een gezamenlijk afsluiting is met een kopje koffie of thee voor de mama’s, papa’s of grootouders.

Keertje kosteloos proberen? 

Op vrijdagochtend 17 september aanvang 09:30 uur is er een gratis kennismakingsles om te ontdekken hoe het is. Die les is zonder verdere verplichting. Wel moet je je even inschrijven, zodat we weten hoeveel deelnemers er komen. Inschrijven kan via . Zie ook de website van Kunstencentrum Waalwijk.