Cursus: Ontdek de kunstenaar in jezelf

Cursus: Ontdek de kunstenaar in jezelf

In deze cursus ga je jouw eigen creatieve stroom ontdekken en verder ontwikkelen.

Je gaat respectievelijk een; zelfportret, collage, beeldhouwwerk, gedicht en vrije vorm maken. De lessen zijn zo opgebouwd dat je voor ieder werkstuk 2 lessen de tijd hebt. Je laat je hierbij inspireren door werken van kunstenaars. Daarnaast krijg je oefeningen aangeboden om de beelden die in jezelf verborgen zitten, te ontdekken en naar buiten te brengen. Zo ontstaan er vijf unieke kunstwerken van jezelf!

Vereiste basiskennis/instapniveau: Er is geen basiskennis vereist, wel affiniteit om met beeldend materiaal jezelf uit te drukken.

materialen_kunstwerk.jpg.rendition.200.320 Cursus: Ontdek de kunstenaar in jezelf - Den Bolder

Prijs: € 141,00 (10 x 1,5 uur – excl. bijdrage cursusmateriaal € 10,- )*

CRE217
Startdatum: woensdag 01 februari 2023                            
Lestijd: 19.30-21.00 uur
Docent: Marjon Dubelaar
Les data: 01-08-15 feb / 01-08-15-22-29 mrt / 05-12 apr 

Docent

Veel mensen komen op een punt in hun leven dat ze zich afvragen ‘Is dit het nou?’ Ik had het geluk dat ik daar al vroeg in mijn leven tegenaan liep. De maatschappij wilde mij rechtsom hebben, de rationele kant op, terwijl ik liever linksom ging, de intuïtieve, creatieve kant op. Vanaf mijn 17e heeft kunst – en dan vooral het zelf doen - me enorm geholpen om daar mijn weg in te vinden. Ik had de drive om op zoek te gaan naar wat zich diep binnen in me, wilde laten zien. Daarbij heb ik vele verschillende technieken, methodes en materialen verkend en gebruikt. Naast deze persoonlijke kunstzinnige ontwikkeling ben ik als sociaal pedagogisch hulpverleenster mensen gaan begeleiden en ondersteunen vanuit deze middelen.

*Door inschrijving gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van het Cursushuis. Schrijft u zich in via de Meedoenregeling dan zullen wij contact met u opnemen voor verwerking van de betaling via uw tegoed. De betaling staat gelijk aan het reguliere cursusgeld.

 Hebt u vragen over de cursus? Mail dan naar Cursushuis Midden-Brabant.

Inschrijven via website aanbieder Inschrijven via e-mail