Lopen-4-Den Bolder

Lopen-4-Den Bolder

VRIJDAG 29 OKTOBER (jeugd) EN ZATERDAG 30 OKTOBER (volwassenen)

De werkgroep Avond-4-Daagse Waspik organiseert een wandeltocht in het laatste weekend van oktober. De wandeltocht is er een die iedereen kan doen en iedereen kan zelf bepalen hoe ver hij of zij wil lopen. Het is nl een tocht die uit 4 delen bestaat en elk deel komt in Den Bolder terug, waar de rustplaats is. Loop je 2, 3 of 4 rondes mee?

Op vrijdag 29 oktober is de wandeltocht geschikt voor jeugd of de wat oudere wandelaar, de rondjes zijn ongeveer 2,5 km lang, loop je er 4 dan heb je toch mooi 10 km in de benen.

Op zaterdag 30 oktober zijn de rondjes wat langer, nl 7,5 km , en kun je na 4 rondes 30 km aftikken. Voor de wat minder geoefende wandelaar is het ook mogelijk 1-2 of 3 rondes te lopen.

In de 2e pauze zorgen we natuurlijk voor wat lekkers om de volgende ronde weer goed door te komen.

Deze wandeldagen worden georganiseerd met als doel de financiën rond te krijgen om na de komende verbouwing van Den Bolder een nieuwe inventaris te kunnen bekostigen. Hiervoor zal elke werkgroep van Den Bolder het komend jaar een activiteit organiseren. Dit is de eerste sportieve activiteit dus ga de uitdaging aan en doe mee!

Trommel je vriendjes, familie, kennissen, buren op en maak er, net als de Avond-4-Daagse een mooi feestje van.

Op vrijdag is de start om 13.00u vanaf Den Bolder, Tarief kind: 5 euro / begeleider: 5 euro

Op zaterdag is de start van 9.00 tot 11.00u, tarief: € 10,00 pp