Vrijwilliger worden?

Alle activiteiten in Den Bolder worden bijna volledig ondersteund door vele enthousiaste vrijwilligers. Alle werkgroepen, maar ook de horeca-ploeg, de stoelenploeg en het bestuur draaien volledig op de vrijwillige inzet van vele fantastische mensen. Daar is Den Bolder enorm blij mee en heel erg trots op! In totaal zijn zo'n 200 mensen actief voor Den Bolder. Toch zijn wij steeds op zoek naar aanvulling van ons team, bekijk hieronder de vrijwilligersvacatures van Den Bolder om meer te weten te komen over deze functies. 

 

Vrijwilliger sponsoring

Werkgroep sponsoring zoekt leden met affiniteit met sponsorwerving en een netwerk in onze omgeving. Hij/zij moet zelfstandig sponsoren kunnen werven i.s.m. andere werkgroepleden, contracten opmaken en factureren i.s.m. de penningmeester en termijnbewaking tot verlenging. Ook de werving van adverteerders voor onze Uit in Den Bolder en andere uitingen horen tot het pakket.

 

Maar naast deze functies zijn we altijd opzoek naar vrijwilligers die op afroep inzetbaar zijn. Bij de vele leuke evenementen in Den Bolder, zijn zij enorm geholpen. Je kunt altijd één van onze vrijwilligers aanspreken, als je meer wilt weten over de invulling van de verschillende taken en werkgroepen. Met de beheerders kun je een afspraak maken om eens geheel vrijblijvend mee te lopen of voor verdere informatie. Bel 0416-31 13 46 of mail naar info@denbolder.nl.  

 

Vrijwilliger PR & Marketing gezocht

Voor de PR van onze activiteiten in Den Bolder zoeken wij een specialist op het gebied van PR & Marketing die ons op vrijwillige basis wil adviseren en assisteren om onze activiteiten doeltreffender bij onze doelgroep onder de aandacht te brengen. Het is moeilijk om nog op te vallen tussen het grote aanbod wat er regionaal geboden wordt. Daarom willen wij eens onderzoeken of wij andere wegen kunnen bewandelen en andere middelen in kunnen zetten om onze activiteiten te promoten.

 

Ben jij die PR & Marketing tijger die nog wel wat ruimte heeft om ons van dienst te zijn? Dan horen wij dit graag van je. Je kunt contact opnemen met Barbera van Breemen op tel. 0416 – 311369 of email barbera@denbolder.nl.