Nieuws

11-Steden Zwemtocht

Dorpsgenoot Maarten van der Weijden zwemt op 18-19-20 augustus in een ruk de 200 km van de 11-stedentocht om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Een ziekte waarbij hij het geluk heeft gehad van te genezen. Meezwemmen kan in een of meerdere steden en Marjoleine Veldhuisen gaat zich hiervoor inzetten door in 3 verschillende steden mee te zwemmen, elke deelnemer moet nl ook sponsorgeld meebrengen.

In samenwerking met Beweegburo Waalwijk en Stichting Vrienden van Specifiek worden de basisscholen benaderd om de jeugd in Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle een sponsortocht in het zwembad te laten doen. Hierbij wordt er gezwommen en voor de niet-zwemmers kunnen er waterspellen worden gedaan. Dit zal op zaterdag 9 juni plaatsvinden.

Voor degene die geen sportactiviteit doen, maar wel willen ondersteunen is er een leuke gezellige Bingo-avond op woensdag 16 mei in Den Bolder. Er zijn mooie prijzen te winnen en een 11-stedenbingoboekje kost € 11,- Hiermee steunt u weer het goede doel en wie weet gaat u met een leuke prijs naar huis. Een kopje koffie met iets lekkers wordt u aangeboden.

Op zondag 1 juli wordt er een 11-dorpentocht georganiseerd, op de gewone fiets kunt u een mooie route rijden over ongeveer 45 km door 11 dorpen. De toertocht is voor de meer sportieve racefietser en zal 111 km lang zijn. Een inschrijfkaart kost € 11,- waarbij u een broodje en koffie/thee op de rustplaats mag verwachten. Beide fietsroutes zijn uitgepijld.

Er zijn 2 startplaatsen, nl.  SCC Den Bolder in Waspik en zwembad De Warande in Oosterhout.

Om Maarten mentaal en financieel te ondersteunen kunt u ook een raamsticker(zonder lijm) kopen voor € 5,00 Hang de sticker voor u raam en u laat zien dat u sponsor bent en Maarten en Marjoleine  support!

BijlageGrootte
Image icon raamsticker.jpg1.31 MB