Nieuws

Binnenkort start het nieuwe cursusprogramma

Een gevarieerd aanbod van cursussen en workshops van de VU Kaatsheuvel gaat weer van start in Den Bolder.

 

Tip: bij de cursus Tekenen en schilderen voor volwassenen op donderdagavond is nog 1 plekje vrij, schrijf u nu in!

 

Kijk voor het nieuwe cursusprogramma onder het kopje “Cursussen” op onze site en voor het gehele aanbod op www.vukaatsheuvel.nl

Lees verder >

Zoek je een uitdagende stageplaats?

Kijk dan eens hier op de website onder Organisatie / Vacatures

Lees verder >

Online ticketverkoop voor 2018 nu beschikbaar!

Ook Den Bolder moet met de tijd mee, daarom stappen we vanaf 1 januari 2018 over naar een nieuw ticketsysteem! 

De online kaartverkoop is nu inmiddels al beschikbaar. De kaarten voor 2017 worden nog verkocht via onze website met Ticketscript. De kaarten voor 2018 met Eventix. vanaf 1 januari zal ook de loketverkoop aangepast worden naar Eventix.

Wat betekent dit verder voor u?

Lees verder >

NIEUW: Theater VIP arrangement

In het nieuwe seizoen kunt u zich tijdens theateravonden extra laten verwennen door de vrijwilligers van Den Bolder. Koop bij uw theaterkaart een VIP arrangement voor € 10,00 per persoon, wij reserveren dan plaatsen voor u. U wordt vóór de voorstelling ontvangen met een kopje koffie of thee en in de pauze en na afloop staat er een lekker drankje voor u klaar met een bittergarnituur.

 

Lees verder >

Enquéte communicatie Den Bolder

Als Den Bolder zijn wij continu bezig met het verbeteren van de communicatie die wij verzorgen. Alvast bedankt voor uw medewerking!

https://qtrial2015az1.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_3WTZLHAgdknTsrz

Lees verder >

Zomerkamp!

Jaaaa, het is weer zo ver! De confetti is uit de oren, de paaseieren liggen klaar om opgegeten te worden en dat is hét moment voor de werkgroep van het Zomerkamp om weer aan de voorbereidingen te beginnen! Want uiteraard staat er ook dit jaar voor de kinderen en jongeren uit Waspik weer een grandioos weekje back-to-basic Zomerkamp te wachten! Het Zomerkamp wordt elk jaar georganiseerd voor de Waspikse jeugd van 9 t/m 16 jaar (v.a.

Lees verder >

Pagina's